sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Din ce motive sa alegi inscriptionari Auto



Exista o multime de solutii de marketing la care apeleaza cele mai multe dintre firme, insa putine sunt cele care dispun de fonduri suficiente pentru a pune in aplicare cele mai creative si mai eficiente dintre acestea. In schimb, o solutie foarte practica si populara este optarea pentru serviciul de inscriptionari auto, deoarece costurile sunt foarte accesibile, iar pentru pregatirea unei flote intregi de masini nu este nevoie de sume foarte mari.
 

Ideal pentru promovarea afacerii

Asadar, oricine isi doreste promovarea propriei afacei, o poate face cu usurinta prin transmiterea mesajului potrivit imprimat pe autoturism, care va fi vizibil in trafic atat de pietoni, cat si de ceilalti soferi. Cu alte cuvinte, indiferent daca este vorba de comercializarea a diferite produse sau oferirea anumitor servicii, practica este una foarte eficienta, deoarece are vizibilitate catre un public foarte larg.

Autocolante pentru toate nevoile

Pentru inscriptionari auto sunt disponibile o sumedenie de tipuri de autocolante, de la cele mai simple, la cele multicolor, care promit o durata de viata de pana la 5 ani. Clientii care sunt mai atenti cu bugetul se pot orienta catre foliile ce rezista foarte bine pana la 2 ani, iar in tot acest timp se prezinta in cele mai bune conditii, urmand ca dupa aceasta perioada sa poata fi aplicate alte idei. In schimb, cei care nu vor face foarte multe modificari in viitor, pot alege autocolantul cel mai rezistent, cu toate ca este putin mai costisitor, deoarece in urmatorii 5 ani nu vor fi nevoiti sa faca modificari.



Idei creative

Asadar, aceasta este o ocazie potrivita pentru ca orice persoana pasionata de domeniul vanzarilor sau marketingului sa isi puna in aplicare ideile creative, menite sa atraga atentia si sa starneasca curiozitatea celor din jur, prin simpla afisare pe o masina a mesajului cel mai potrivit.

joi, 12 ianuarie 2017

Care sunt costurile unei verificari Pram



Atat pentru firme, cat si pentru cladiri de birouri sau locuinte, siguranta este importanta intotdeauna, motiv pentru care periodic trebuie luate cateva masuri in acest sens, precum interesarea despre costurile unei verificari Pram. O astfel de verificare este accesibila pentru toate buzunarele si urmareste ca niste specialisti sa testeze instalatiile si echipamentele electrice dintr-un spatiu, pentru a se asigura de buna functioare a acestora. 


Se recomanda ca verificarea sa se efectueze periodic, insa si de fiecare data cand proprietarii au suspiciuni ca pot aparea defectiuni sau dupa ce instalatia nu a mai fost folosita o perioada mai lunga de timp. Este esential ca in momentul utilizarii oricarui dispozitiv electric sa nu apara riscul electrocutarii, iar in acest sens trebuie verificate mai multe aspecte, de la racordul de legare la pamant, nulul de protectie, la multe altele.

Masurile potrivite

De asemenea, aceasta este o ocazie potrivita si de a lua cele mai bune masuri atunci cand este nevoie de repararea unei instalatii, deoarece specialistii pot observa problemele si lua cele mai bune masuri imediat, evitandu-se astfel toate accidentele posibile. In plus, cei care nu se intereseaza de costurile unei verificari Pram si nu respecta legea, pot fi trasi la raspundere si sanctionati aspru. Nu trebuie omis nici faptul ca daca nu se respecta data scadenta a verificarilor exista riscuri destul de ridicate, iar instalatiile se pot uza mai repede si defecta mai usor. 



Evitarea riscurilor

Multe incendii si electrocutari au loc in fiecare an din simpla nepasare a unor oameni, care nu numai ca nu verifica, insa nici nu adapteaza instalatiile electrice la nevoile actuale, in care oriunde exista in permanenta numeroase dispozitive conectate la retea. Instalatiile se uzeaza de-a lungul anilor si in timp pot ceda, cauzand riscuri serioase, asadar acestea pot fi evitate cu usurinta printr-o simpla verificare Pram efectuata de catre specialisti.