marți, 21 iunie 2016

Strainii care vin in Romania aleg Regimul Hotelier

Ori de cate ori calatoresti catre un oras strain din tara ai nevoie de un loc de cazare confortabil. Cu toate ca de multe ori exista posibilitatea de a te caza la rude si la apropiati, uneori poate fi nevoie sa apelezi la unitatile de cazare obisnuite: pensiuni sau hoteluri, chiar daca acestea sunt costisitoare pentru conditiile cele mai bune.

Regimul hotelier

Insa de ce sa te cazezi la un hotel pentru minim 150 de lei pe noapte pentru o camera de 3 stele, cand de aceeasi bani, poti apela la un apartament de doua camere inchiriat in regim hotelier care promite aceleasi conditii, care este capabil sa gazduiasca 4 persoane, astfel ca pretul se imparte egal?  In plus, o camera obisnuita de hotel are o suprafata de aproximativ 15 metri patrati in cele mai bune cazuri, pe cand cea mai mica garsoniera propune o suprafata cel putin dubla, in conditii similare si preturi mult mai accesibile.

Avantajele regimului hotelier

Apartamentele date spre inchiriat in acest sistem se regasesc in toate cartierele tuturor oraselor din tara, astfel ca oaspetii sa se poata caza in cel mai potrivit loc, indiferent de scopul cu care se afla in oras, fie ca il viziteaza, fie au fost trimisi de la serviciu sau viziteaza o ruda. In plus, in majoritatea cazurilor se permite si gazduirea animalelor de companie, motiv pentru care prietenii necuvantatori va pot insoti in orice clipa. Nu trebuie omis nici faptul ca fiecare apartament dispune de baie si bucatarie proprie complet mobilate, de la frigider, la aragaz sau cuptor cu microunde, spatiu ideal in care se poate gati toate bunatatile la fel ca acasa.

Cu toate acestea, regimul hotelier nu este destinat celor care isi doresc sa beneficieze de serviciile obisnuite oferite de pensiuni sau hoteluri, precum camerista, receptie sau room service.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu