vineri, 14 octombrie 2016

Ce haine cumparam bebelusilor iarna?

In sezonul rece cele mai cumparate articole vestimentare pentru fetite si baietei sunt cele din categoria pulovere si cardigane bebelusi, fiind potrivite atat pentru toamana, cat si pentru iarna. Astfel de tricotaje sunt extrem de practice si vor ramane intotdeauna in trend tocmai din acest motiv, deci prin urmare, nu mai stati pe ganduri si aruncati un ochi pe gama larga de produse oferita de Yolka.

Modele scurte

Modelele scurte sunt acele modele clasice, pana in talie, care nu ies din tipar, dar care sunt la mare cautare in anul 2016 pentru ca pot fi purtate cu blugi, fuste sau colanti. In plus, puteti opta pentru modele asimetrice, cu insertii geometrice sau florale, in functie de preferintele fiecaruia. La Yolka gasiti numeroase accesorii precum caciulite, fulare, esarfe sau manusi potrivite oricarui look in care se incadreaza copilul dumneavoastra.
Acesta categorie cu pulovere si cardigane bebelusi in care sunt incluse si croielile scurte, sunt excelente pentru copii deoarece se regasesc in numeroase culori si nuante atragatoare.

Modele lungi

Acest tip de articole vestimentare sunt potrivite atat iarna, cat si toamna sau primavara in functie de
combinatiile pe care le alegeti. Spre exemplu, puteti opta pentru un pulover mai lung, cu o pereche de colanti si balerini pentru o zi de toamna.
In ceea ce priveste anotimpul de iarna, un cardigan purtat sub o gecuta este excelent pentru o plimbare in parc intr-o zi insorita. In functie de cum va doriti sa asortati hainele, puteti alege pentru modele chiar si pana la genunchi. Aceste piese vestimentare sunt practice si potrivete oricarui stil pe care il doriti pentru fetita dumneavoastra.

Pulovere si cardiganele sunt potrivite pentru a fi purtate sub geci, veste, sacouri, paltoane si in combinatie cu o multime de materiale. Prin urmare, daca optati pentru un astfel de produs, veti multumita de achizitia facuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu