miercuri, 1 februarie 2017

Cea mai buna solutie cand vrei sa fii subtil sunt pixurile spion ieftine

Evolutia tehnologica a permis ca dispozitivele de care se bucura cele mai faimoase personaje din filmele cu spioni sa fie disponibile pe piata la preturi mult mai accesibile decat in anii trecuti, astfel ca oricine poate achizitiona oricand pixuri spion ieftine. Modelele sunt foarte variate, pentru toate necesitatile, motiv pentru care alegerea poate fi destul de dificila si orice client ar trebui, in primul rand, sa isi stabileasca prioritatile, dar si un buget adecvat.

Diferite functii

Pixurile spion pot indeplini mai multe functii si in ziua de azi sunt mult mai usor de folosit, fiind orientate catre utilizatori. Cele mai populare modele sunt cele care permit ca imaginile capturate de pix sa fie urmarite de la distanta de pe orice dispozitiv, de la laptop la tableta sau smartphone, insa foarte cautate sunt si cele cu sistem wireless care se pot conecta la retea. Mai mult, astazi camerele cu care dispozitivele sunt dotate sunt mult mai eficiente, filmand la o calitate superioara astfel incat claritatea sa nu reprezinte o problema, insa nu trebuie omis nici faptul ca microfonul este unul foarte precis, ce permite ascultarea conversatiilor de la cativa metri departare.

De unde sa cumpar?


Cei care cauta pixuri spion ieftine trebuie sa stie ca pot apela la iUni, avand parte aici de o gama destul de variata de astfel de produse, majoritatea avand o baterie de circa 500 mAh, care asigura o buna functionare pret de cateva zile. In plus, preturile sunt foarte bune si incep de la 119 lei si pot ajunge pana la aproape 400 de lei, pentru cele care dispun de cele mai multe functii. De asemenea, clientii au chiar posibilitatea de a testa aceste produse inainte de a le achizitiona, in showroom-ul iUni din sectorul 3, pentru a fi siguri ca fac cea mai buna alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu