vineri, 3 februarie 2017

Preturile biletelor de avion catre Israel au devenit tot mai accesibile

Atunci cand se planuieste o vacanta in Israel, posibilitatile sunt nelimitate, de la ruine romane antice, la cluburi de noapte pline de viata, la relaxare pe plajele bogate si nu numai, aceasta tara fiind grozava pentru cei care cauta diferite oportunitati. In plus, aceste bilete avion Israel sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar turistii se pot bucura si de confort intrucat sunt propuse chiar si zboruri directe din Bucuresti si Iasi catre Tel Aviv.

Jaffa

Uitat in timp, acest port antic inca este excavat de catre arheologi pentru a-i fi descoperite toate secretele, insa Jaffa este bine cunoscut si pentru festivalurile culinare organizate aici, ce atrag curiosi, dar si cei mai buni bucatari din intreaga lume. Nu trebuie omis nici faptul ca turistii au ocazia de a se relaxa pe plajele aurii, aflate sub vegherea zgaraie-norilor.




Tel Aviv

Intr-o schimbare continua, Tel Aviv se remarca printr-o multime de oportunitati pentru tineri, restaurante cunoscute in toata lumea, plaje grozave cu WiFi gratuit, insa este totodata si cel mai important centru economic, cultural si artistic din Israel.




Zichron Yaakov

Cel mai mare producator de vin al Israelului, Zichron Yaakov a fost fondat de catre baronul Edmond James Rothschild in 1882, atunci cand a adus specialisti din Franta pentru pregati podgorii, care mai tarziu s-au dovedit a fi cele mai importante din intreaga tara. Centrul vechi este unul linistit, insa plin de muzee, cladiri istorice si crame, ideale pentru iubitorii de istorie si cultura.

Nazareth

De-a lungul istoriei, Nazareth a ucat un rol important in viata crestinilor, numerosi pelerini venind aici, in locul despre care se spune ca s-a nascut Iisus, cea mai mare atractie fiind Biserica Buna Vestire. Cu alte cuvinte, aceste bilete avion Israel presupun oportunitati variate, pentru toate gusturile si preferintele, iar cel mai mare avantaj este ca tarifele sunt tot mai accesibile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu